+36-30-6250126 info@veronikavallus.com

Gyakran ismételt kérdések

 

Hogyan tudok ékszert rendelni?

Ha bármelyik ékszer megtetszik a weboldalon, vagy egyedi ékszert szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén és megbeszéljük a részleteket. 

Mennyibe kerülnek az ékszerek?

Az egyedi ékszerek, megrendelések ára anyaguktól és súlytól függően változó. Sok ékszer esetében a méret és a drágakő is befolyásolja az árat, ezért a pontos árat a megrendeléskor tudom megadni. A webáruházban a SHOP menüpont alatt sok ékszer található, ott árak is láthatóak.

Mennyi ideig tart, amíg egy megrendelés elkészül?

Mivel az ékszereim nagy része egyedi rendelésre készül, ezért a választott ékszertől függően kb. egy hét, bonyolultabb ékszer esetében akár több hét is lehet. Az ékszerek kézi megmunkálással készülnek, gyakran a megfelelő drágakő beszerzése is időt igényel, ezért a megrendeléskor, az egyeztetés során tudom megmondani az elkészülés időpontját. A webáruházban található ékszerek elkészítése is gyakran némi időt igényel.

Milyen anyagból dolgozol?

Igény szerint bármilyen nemesfémből elkészítem az adott ékszert. Szivesen dolgozom ezüstből, de aranyat és fehér aranyat is gyakran használok.

Hogyan tudok fizetni?

A webáruházban vásárolt ékszerek átutalással, vagy átvételkor utánvéttel fizetendőek.
Egyedi ékszer rendelésekor készpénzben vagy átutalással lehet fizetni. Ilyen ékszer rendelésnél, pl. eljegyzési gyűrű, vagy jegygyűrű esetében valamennyi előleget is kérek, amelyre az egyedi igényeknek megfelelő anyag beszerzéséhez van szükségem.

Vidékre is kérhetek szállítást?

Természetesen vidékre is szállítok. A terméket díszdobozban, biztonságosan becsomagolva adom fel.

Kérdezz bátran! Azért vagyok, hogy segítsek.