+36-30-6250126 info@veronikavallus.com

Fülbevalók

Ezüst fülbevaló,áttört csipkés
TUDJ MEG TÖBBET !

Látványos, modern megjelenésű, geometrikus mintájú ezüst fülbevaló. Ne tévesszen meg nagy mérete, hiszen a felfüggesztés módja miatt nem érződik nehezebbnek egy hagyományos fülbevalónál. Aszimmetrikusan hordva ajánlom. Kattints ide!

Design ékszer,ezüst fülbevaló áttört csipkés modellen
Egyedi ékszer áttört csipkés ezüst fülbevaló
Ezüst gyöngyös karika fülbevaló
Ezüst fülbevaló gyöngyös karika
Ezüst köves karika fülbevaló
Ezüst köves karika fülbevaló
Ezüst íves köves fülbevaló
Csíkos ezüst fülbevaló
Ezüst pendulum fülbevaló
Egyedi ékszer basic kollekció
Egyedi ezüst karika fülbevaló
Ezüst fülbevaló szögletes karika
Ezüst fülbevaló feszített gyöngyös
Feszített gyöngyös ezüst fülbevaló
Íves gyöngyös ezüst fülbevaló
gyöngyös ezüst fülbevaló lányokon
Ezüst fülbevaló gyöngyökkel modellen
Ezüst csíkos zebra fülbevaló
Íves ezüst fülbevaló

Ezüst fülbevaló – Veronika Vallus egyedi ékszerkollekció

Legyen az egy egyszerű ezüst fülbevaló, vagy egy nagy feltűnő darab, letisztult vagy gyöngyökkel díszített, a fülbevaló mindig hangsúlyos eleme egy nő öltözködésének. Ha valakire ránézünk, ha valakivel beszélgetni kezdünk, óhatatlanul az arcára pillantunk és ezzel együtt az éppen viselt fülbevalója is a látómezőbe kerül. Egy fülbevaló mindig hangsúlyos elem, kiemeli egy nő szépségét és sugárzóvá teheti a megjelenését.

Választhatunk egy örök klasszikust, egy ezüst karika fülbevalót, amely minden nőnek jól áll és illik a könnyedebb, illetve nőiesebb stílushoz. Viselhetjük hagyományos módon egyszerű karikaként, vagy megbolondíthatjuk egy csillogó kővel vagy selymesen fénylő gyöngyökkel.

Egy ezüst fülbevaló valódi alapdarabja egy nő ruhatárának. A semleges színű fém bármilyen színű ruhához illik, felteszi azt a bizonyos pontot az „i”-re. Az ékszerek között talán a legfontosabb a sorban, hiszen karkötő, vagy nyaklánc nélkül is lehet komplett egy öltözék, de fülbevaló nélkül nem teljes az összhatás.

Az ezüst fülbevaló választásánál fontos az arc formája, bár ennek a jelentőségét sokan túlbecsülik. Igaz, hogy kerekebb arcformához egy hosszabb ezüst fülbevaló talán jobban mutat. Igaz, hogy egy hosszúkás arcot szépen kiegészít egy arányaiban vízszintesebb ezüst fülbevaló. De a lényeg mindig a fülbevaló. Lényeg, hogy legyen!

Légy bátor, viselj statement ezüst fülbevalót!

Szeretem a nagy ezüst fülbevalókat. Manapság úgyis trend, ha valaki „statement” ékszert”, azaz hangsúlyos ékszert visel. Jó érzés, hogy a vevőim elismerő pillantásokat kapnak, az emberek szeme megakad az ékszerükön. Egy nőnek lehet hosszú, vagy rövid haja. Egy hangsúlyos nagyobb ezüst fülbevaló vagy kivillan a haj alól és így akasztja meg az ember szemét, vagy rövid hajnál kiegészíti és az arc részévé válik.

Szép, amikor a fülbevaló keretbe foglalja az arcot. Ez a hagyományosabb stílus kedvelőinek ajánlott, de szeretem, ha valaki bátran egy kis játékosságot is belecsempész az ékszer viselésébe és nem szimmetrikusan viseli a fülbevalót. Lehet az egyik alapdarab az egyik fülben és egy díszített változat a másikban, vagy akár csak egy kicsiny kiegészítő elem a másik fülben.

Miért viselünk fülbevalót? Hogy kiegészítsük az öltözékünket vagy hangsúlyozzuk az arcunkat. Minden nő egyedi, senki nem szeret beleolvadni a tömegbe. Az ékszereim készítésénél ezt az egyediséget tartom szem előtt. Szeretek ezüsttel dolgozni, szeretem a szabadságot, amit ez a fém munka közben ad. Igazi öröm, amikor egy szürke fémdarab a kezem között egy csodás Veronika Vallus kollekció egyedi ezüst fülbevalójává alakul.

Ha érdekel valamelyik ékszer, küldj üzenetet!

Telefonálj!

+36 30 6250126

Kövess a közösségi médiában!